2011. december 19., hétfő

SF - vegyes

Szoval mi van SF-fel... Hat az, ahol abbahagytam. Furcsan egymas mellett el a szep es lepukkant, a szegeny, es az elit.
Azt meg mindenkeppen el kell mondanom, hogy itt Kaliforniaban mindenki depresszios. Ami annyit jelent, hogy elmegy a dokihoz, elotte kivalt - megvasarol - egy kartyat, amire fuvet adnak, szigoruan orvosi celbol persze. A dokinal pedig elsirja magat, hogy "jaj istenkem, nem birom, aludni sem birok, zaklatott vagyok" -, a doki meg, hiszen a paciens fizetovendeg, igazolja neki, hogy neki bizony kell az orvosi ganja. Na, ezert erzed neha a belvarosban is, mintha egy holland coffee shopba fekudnel be. A Haight streeten is kinyitottak egy kocsiajtot, ahol majdnem bevertem az orrom a fustbol letrejott falba, olyan massziv volt.
A tobbi dolog pedig tavirati stilusban SF-rol:
- vasarnaponkent - ma lattam csak - a kikotoben van itt a piros, hol a piros, csak itt fekete az "oszto", mexikoi a "nyero", a balek nem tudom ki lehet, nem alltam le nezni
- sok utcazenesz van, es eleg jok is, az egyiket le is videoztam, persze adtam is neki tippet
- itt is megjon Jezus, csak itt nem egy koreai bacsi enekel, mint otthon a nyugati aluljaroban, hanem a Market Streeten egy mexikoi pasi uvolti, hogy "I love you brothers and sisters but you have to follow Jesus", de mindezt olyan hangon, mint Bodocs tornatara... "LEGYSZIVEEEES!!!! CSINALD!!!!" :)
- sok, es tiszta restroom van, azaz WC, ingyen
- a tomegkozlekedes ugyanolyan lassu, es kb hasonlo arban van - persze, ezeknek ez itt ingyen van... igaz Larry? :)

Roviden most meg ennyi fert bele mara fiatalok, most par nap szunet lesz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése