2009. július 13., hétfő

Moby

Hát, megvolt a BalatonSound és a legjobban várt nap is. Moby + Röyksopp. Mobyval kapcsolatosan ellentétesek az érzéseim. Egyrészt baromi jól szólt, jó volt, másrészt baromi rövid. Egy teljes óra! Basszus, Mike Oldfieldről tudtam, hogy ennyit játszik általában, de azért egy Moby koncerten el lehetett volna lenni két órát is simán. Annyi jó lett volna. Sejtettem, hogy gáz lesz, amikor kiírták, hogy kezdés 23:00. Viszont tényleg nagyon jó volt, nekem bejött. Örültem, hogy a kis ember a gitárjával ott fel alá szaladgál és sok jó szám volt. Szeretnék egyszer látni egy két órás Moby koncertet.
A másik ami zavart a tegnapi napon, az a tény, hogy a Röyksopp azt sem tudta hol van. Ez kicsit aláásta a bizalmamat velük szemben. Plusz zavart, hogy délben a hangpróbán, amin leadtak 3-4 számot, amíg összelőtték a cuccot, addig jobban szólt. Vagyis hangosabban.
Összességében viszont nagyon is tetszett a BalatonSound. Jövőre is lenézek, most már biztos.
Ma csak ilyen magvas gondolatokra futotta, de kell ilyen is. Nemsokára írok egy hosszabbat az oktatás nagy kérdéseiről és egy új képzési formáról, amin részt veszek, mint oktató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése