2009. május 19., kedd

Jó lenne okosat rni

De most nem tudok :-)
Igazából sok minden kavarog a fejemben. Sok mindenről jó lenne elmondani, amit akarok, de most egy dolog a biztos: bringát veszek a héten, akkor is, ha ebédszünetemet kell ellőnöm erre a műveletre.
Próbálom valahogyan rendszerbe rakni az életemet, rutinokhoz kötődni, persze nem olyan módon, hogy ha nincs meg, akkor már minden rossz. Csak legyen valami, amit általában csinálok és ami nem a munka. Például tartom magam ahhoz, amit Vikkel is megbeszéltünk, hogy a héten több kis adagban jó feltakarítani, akkor kisebb a feladat aktuálisan. Most például nemsokára két szobát plusz előszobát felporszívózok, felmosok, azután a konyhát és végül meg elmosogatok. Jobb lenne a teljes takarítás persze, de nagytakarítás már volt, ez csak a leggyakrabban összetapicskolt szobákat érinti, olyan hétközbeni kis gyors takarítás jelleggel.  Jó izgalmas témákat sikerült összevadásznom a bejegyzésre, nem mondom.... 
Viszont nemsokára jön a festés a nappliban és a kukszliban, valamikor meg kell venni a "hozzávalókat" is. Jó sok dolog. És ha minden jól megy akkor hétvégén még lesz borfesztivál is Etyeken, amire kimegyünk, többen.
És lesz ami lesz, megcsináltatom most már a fürdőt is véglegesre, van hol meghúzni magam addig nyáron, azután úgy érzem jó ideig nem lesz itt lakásfelújítás :-) Hacsak a bejárati ajtó cserét nem vesszük ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése